ریزش ابرو

تقریبا مانند موهای روی سر، ابروها می توانند نازک شوند یا رشد آنها را متوقف گردد. به هر دلیلی ممکن است شما نیز این مشکل را تجربه کنید. از این رو ما قصد داریم در این مطلب، شما را با دلایل ریزش ابرو و راه های جلوگیری از آن آشنا نماییم. با ما همراه باشید.

دلایل ریزش ابرو

همان طور که می دانید ابروها نقش بسیار مهمی را در تعال چهره بازی می کنند. از این رو لازم است تا شما در طراحی ابروی خود دقت لازم را کنید تا بتوانید چهره زیبا و بالانس داشته باشید. گاهی از دست دادن ابرو و کم شدن تارهای مو، می توانند بر طراحی ابرو تاثیر گذارد، به همین دلیل ما قصد داریم در این مطلب شما را با دلایل ریزش ابرو و راه های جلوگیری از آن آشنا نماییم تا بتوانید با بروز آن جلوگیری نمایید.
اگر یک یا هر دو ابرو نازک شود، این اتفاق می تواند به دلیل عفونت، شرایط پوستی، تغییرات هورمونی یا سیستم ایمنی بیش فعال رخ دهد. کمبودهای تغذیه ای، آسیب های جسمی یا استرس عاطفی نیز می توانند باعث ریزش ابرو شوند. با دانستن دلایل ریزش ابرو و جلوگیری از آن ها، می توانید زیبایی و سلامت را به ابروهای خود بازگردانید:

آلوپسی آره اتا

آلوپسی آره اتا یک بیماری خود ایمنی است. در این بیماری سیستم ایمنی بدن به اشتباه بخشی از بدن خود را دشمن شناسایی کرده و به آن حمله می کند. آلوپسی آره آتا فولیکول های مو را که از آن موهای فرد رشد می کنند، هدف قرار داده و این فرایند را رشد و یا به طور کامل متوقف می کند.

انواع مختلفی از آلوپسی وجود دارد:

  • آلوپسی آره آتا باعث ایجاد ریزش های تصادفی مو می شود.
  • این بیماری سبب از دست دادن کل موهای بدن می شود.
  • آلوپسی فیبروز پیشانی باعث ایجاد زخم در پوست سر و همراه با جوش و ریزش ابرو می شود.

 

 

کمبود مواد مغذی

بدن انسان به مواد مغذی از جمله منابع انرژی (کربوهیدرات ها، پروتئین ها، چربی ها)، اسیدهای آمینه و چرب، ویتامین ها و مواد معدنی نیاز دارد. این ها بر رشد و تقویت موها تاثیر می گذارند، لذا کمبود هر یک از آن ها می تواند سبب کند شدن رشد و یا توقف رشد موها به خصوص موهای ابرو شوند.
کمبود ویتامین A یا روی می تواند رشد سلولی را کند کرده و مانع از تولید مرطوب کننده (روغن) شود.
سایر منابعی که کمبود آن ها می تواند روی رشد مو تاثیر گذارد، عبارتند از:

  • منبع biotinTrusted (ویتامین B-7)
  • ویتامین C (توسعه کلاژن)
  • آهن
  • ویتامین های E ، B-12 و D
  • سیستئین
  • اسیدهای چرب امگا

اگزما (درماتیت آتوپیک)

اگزما بیماری التهابی پوست است که باعث خارش، قرمزی، از بین رفتن و سوزش می شود. این بیماری توسط یک سیستم ایمنی بیش از حد فعال ایجاد می شود و می تواند به عنوان یک وضعیت مداوم ظاهر شود. از آنجا که فولیکول های مو در پوست تعبیه شده اند، اگزما ممکن است در رشد مناسب مو دخالت کرده و تاثیرات سوئی داشته باشد.

پسوریازیس

پسوریازیس نوعی اختلال خود ایمنی است که باعث می شود سلول های پوستی به سرعت تکثیر شوند و لکه های قرمز، ضخیم، پوسته پوسته و دردناک شکل بگیرند؛ این بیماری فولیکول های مو را مسدود کرده و رشد موها را متوقف می کنند.

درماتیت تماسی

درماتیت تماسی در اثر تماس با آلرژن یا یک ماده تحریک کننده سمی ایجاد می شود. در این حالت ممکن است احساس خارش یا احساس سوزش را تجربه می کنید. اگر ناحیه ای در نزدیکی ابروهای شما آسیب دیده باشد، التهاب ممکن است رشد مو را مهار کند.

درماتیت سبورئیک

درماتیت سبورئیک معمولاً یک بیماری مداوم است. دانشمندان معتقدند که این بیماری ناشی از قارچ یا تولید بیش از حد روغن در پوست است. درماتیت سبورئیک حتی در ابروها باعث ایجاد شوره می شود.

مشکلات تیروئید

بیماری تیروئید یکی از دلایل اصلی ریزش موهای ابرو است. غده تیروئید شما هورمونی را تولید می کند که سوخت و ساز بدن را تنظیم می نماید. هنگامی که این غده بیش از حد یا خیلی کم فعالی می شود، بدن شما از حالت تعدل خارج شده و مراحل طبیعی را با اختلال مواجه می کند که این اختلالات شامل رشد مو نیز خواهد شد. کم کاری تیروئید همچنین می تواند باعث خستگی، افزایش وزن و مه مغزی شود، در حالی که افراد مبتلا به پرکاری تیروئید غالبا دچار تپش قلب، ضعف چشم و کاهش وزن هستند.

استرس و اضطراب

استرس و اضطراب بیش از حد می تواند باعث ایجاد تغییرات فیزیولوژیکی از جمله کاهش اکسیژن به فولیکول های مو و میزان هورمون شود که این ها همگی از دلایل ریزش مو محسوب می شوند.

افزایش سن

زنان و مردان هر دو در دهه ۴۰ خود شاهد نازک شدن مو خواهند بود، زیرا میزان استروژن در زنان و تستوسترون در مردان کاهش می یابد.

 

ریزش ابرو

 

پیشگیری از ریزش موهای ابرو

پیشگیری از ریزش موهای ابرو می تواند تا حد زیادی کارآمد باشد. یک آزمایش خون دهید تا بتوانید کمبود ویتامین ها و مواد معدنی که سبب ریزش ابرو می شود را بیابید. مقدار زیادی پروتئین، میوه و سبزیجات بدون چربی بخورید. استراحت کنید و به ورزش ها و کارهایی روی آورید که استرس را کاهش می دهند، مانند ماساژ و مراقبه. از استفاده از مواد شیمیایی و لوازم آرایشی نامرغوب بپرهیزید. از لوسیون های مرطوب کننده و مغذی استفاده کرده و آن ها را به ابروهای خود بزنید تا مواد لازم را به موهای ابروی خود برسانید. به عنوان مثال، شما می توانید از محصولات اسنس برای آرایش ابروی خود استفاده کنید. با مراجعه به لینک زیر می توانید ژل حالت دهنده ابرو و مژه اسنس که آسیبی به موهای ابرو و مژه های شما نمی رساند، خریداری نمایید:

سخن پایانی

همان طور که خواندید، دلایل ریزش ابرو می تواند متفاوت باشد. از این شما می توانید برای جلوگیری از بروز این رخداد، این علت را شناسایی کرده و با رفع آن ها، از ریزش موهای ابروی خود جلوگیری نمایید. به علاوه میکروبلیدینگ ابرو به عنوان یک روش ترمیمی شناخته شده و در صورت ریزش ابرو، می توانید از این روش برای ترمیم ابروهای خود استفاده کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

لطفا نظرات خود را درباره این مطلب با ما به اشتراگ بگذارید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شبکه های اجتماعی


تماس با ما

آدرس : سعادت آباد ، میدان کاج ، کوچه علی اکبر دوازده ، ساختمان کاج ، طبقه پنجم

تلفن همراه : ۰۹۱۲۷۱۲۹۴۰۰

Call Now Button